

a la carte.
We recommend 4 courses
Cold Dishes
Øster med nam-jin marinade (pr stk) / Oyster with nam-jin marinade (per piece)
35,-
Frossen rød karry med hummer, avocado & forårsløg / Frozen red curry with lobster, avocado & spring onion
145,-
Saltet tun med soya marinade hvidløg & ingefær / Salted tuna with soya, garlic & ginger
145,-
Blæksprutte salat med løvstikke og spicy marinade / Squid salad with lovage and spicy marinade
145,-
Krabbekød med gul karry og kolde ris vermicelli / Crab meat with yellow curry and cold rice vermicelli
145,-
Warm Dishes
Sød grillet sort laks med bitre salater & syrlig sesam marinade / Sweet black salmon with bitter salads & sesame miso marinade
145,-
Pandestegt foie gras med blomme vin & ingefær / Pan fried foie gras with plum wine & ginger
145,-
Kammusling med citrongræs beurre blanc / Scallops with lemongrass beurre blanc
145,-
Tom yam suppe på citrongræs & galanga med fisk og skaldyr / Tom Yam soup based on lemongrass & galangal with mixed seafood
245,-
Kokossuppe med vagtel, kylling won tons, chili & koriander / Coconut soup with quail, chicken won ton, chili & coriander
145,-
Jordskokke og tynde skiver okse med smørret miso og ingefær / Sunchokes and beef with buttered miso and ginger
145,-
Okse og blomkål med kra-chai & sort peber østerssauce / Beef and cauliflower with kra-chai & black pepper oyster sauce
145,-
Braisseret grisebryst med kanel & allehånde- flæskesvær / Braised pork belly in 5 spiced sauce with pumpkins & pork cracklings
145,-
Lammeskank massaman med kartofler / Braised lamb shank in massaman curry with potatoes
245,-
Dessert
Banankage med kokosmælk & blød karamel / Banana cake with salted coconut ice cream & soft caramel
95,-
Passionsfrugtskum med klistret orangekage og vaniljeis / Passionfruit foam with sticky orange cake and vanilla ice cream
95,-
Luftig lime med thailandsk basilikum & salt marengs / Foamy lime with Thai basil & salted meringue
95,-
5-retters SEA by Kiin Kiin Tasting Menu
Frossen rød karry med hummer, avocado & forårsløg
Frozen red curry with lobster, avocado & spring onion
Blæksprutte salat med løvstikke og spicy marinade
Squid salad with lovage and spicy marinade
Kammusling med citrongræs beurre blanc
Scallops with lemongrass beurre blanc
Okse med massaman karry og kartofler
Beef with massaman curry and potatoes
Banankage med kokosmælk & blød karamel
Banana cake with salted coconut ice cream & soft caramel
Menu 595,-
Wine pairing 495,-
Nyhavn 3 retter menu
Gravad laks med citrongræs, ingefær og avocado
Cured salmon with lemongrass, ginger and avocado
Kyllingballotine med kokossuppe og enoki-svampe
Chicken ballotine with coconut soup and enoki mushroom
Luftig lime med thailandsk basilikum
Foamy lime with Thai basil
Wine pairing 275,-
Menu 375,-
VIN
Brut Reserve Charpentier
Cava, Brut Nature, Can Surio
Cava Rosé, Brut Nature, Can Suriol
Rosé Préstige Charpentier
2006 Charpentier
NV Jacquesson
2016 Le Petit Blanc, Languedoc
2015 Riesling Feinherb, Mosel , Weingut Meierer
2016 Bergerac Sec, Chateau Barouillet
2016 Grüner Veltliner, Kremstal, Weingut Mantlerhof
2016 Chardonnay Tyrrells Australia
2016 Riesling Krems Austria
2016 Sauvignon Blanc Sileni New Zealand
2015 ”Tête Blanche”, Sauvignon Blanc,
Les Têtes, Tourraine/Loire
hvid & bobler
orange rosé
2014 “La Jalousie”, Chenin Blanc, Domaine du
Closel, Savennières/Loire
2015 Pinot Gris, Domaine Roland Schmitt,
Alsace
2014 Riesling ”Grand Cru Altenberg de
Bergbieten”, Domaine Roland Schmitt, Alsace
2016 Gewurztraminer ”Grand Cru Kaefferkopf”,
Domaine Maurice Schoech, Alsace
2016 Chablis, Domaine Christophe & Fils,
Bourgogne
2014 Saint-Véran “Le Paradis”, Domaine Eric
Forest, Bourgogne
2013 Meursault “Les Tillets”, Domaine Antoine
Jobard, Bourgogne
2013 Saint-Aubin “1.er Cru Les Charmois
2014 Roero Arneis, Vietti, Piemonte
2016 Le Petit Rosé, Languedoc
2016 Pastel, Coteaux d’Aix en Provence, la
Realtiere
2014 Rayon du Soleil, Rosé de Loire, Domaine de
Closel
2016 Trafalgar, Languedoc, Domaine Mamaruta
2015 Belle Vignole, Fiano di Puglia, Macchiarola
2015 Fouripista Pinot Gringo, Trentino, Foradori
2014 Vitovska, Vina Cotar, Kras/Slovenien
2013 “Vino del Poggio Bianco”, Malvasia, Andrea
Cervini, Emilia-Romagna
rødvin
2016 le Petit Rouge, Languedoc
2016 Shiraz Tyrrells Hunter valley Australia
2015 Barbera Reverdito Alba Italy
2013 Merlot Cerron Spain
2016 Pinot Noir Sileni Hawkes Bay New Zealand
2015 Bajondillo, Jiménez-Landi
2014 Morellino di Scansano, Montecivoli
2016 Beaujolais, Domaine Saint Cyr
2015 ”La Chaussé Rouge”, La Grange aux Belles,
Anjou/Loire Grolleau & Cabernet France
2015 ”Garbare”, Cabernet Franc, Domaine Grosbois,
Chinon Loire
2014 Bourgogne Passetoutgrain “Cuvée Densité”,
Domaine Stéphane Magnien, Bourgogne
2014 Monthelie, Domaine Huber-Verdereau,
Bourgogne
2013 Gevrey-Chambertin “Symphonie”,
Domaine Burguet, Bourgogne
2012 Chambolle-Musigny “Vieilles Vignes”,
Stéphane Magnien, Bourgogne
2015 Cote de Brouilly, France Gonzalvez,
Beaujolais
2014 “Z”, Syrah, La Vrille et le Papillon,
Ardeche
2014 Spätburgunder, Weingut Dreissigacker,
Rheinhessen
2015 Barbera d’Alba ”Tre Vigne”, Vietti,
Piemonte
2013 Barbaresco ”Rio Sordo”, Cascina delle
Rose, Piemonte
2015 Valpolicella Classico, Viviani, Veneto
søde vine
2015 Sauternes, Chateau Pascuad-Villefranche
2015 Moscato d’Asti, Piemonte, Vietti
2015 Zibibbo di Pantelleria “Kabir”, Donnafugata, Sicilien
N.v. Banyuls “Reserva”Domaine La Tour Vieilles Roussillon
2013 Riesling, Auslese “Hasensprung” Weingut Dreissigacker, Rheinhessen