a la carte

 

We recommend 4 courses

Cold Dishes

Øster med nam-jin marinade (pr stk) / Oyster with nam-jin marinade (per piece)

35,-

 

Frossen rød karry med hummer, avocado & forårsløg / Frozen red curry with lobster, avocado & spring onion

145,-

 

Saltet tun med soya marinade hvidløg & ingefær / Salted tuna with soya, garlic & ginger

145,-

 

Blæksprutte salat med løvstikke og spicy marinade / Squid salad with lovage and spicy marinade

145,-

 

Krabbekød med gul karry og kolde ris vermicelli / Crab meat with yellow curry and cold rice vermicelli

145,-

Warm Dishes

 

Sød grillet sort laks med bitre salater & syrlig sesam marinade / Sweet black salmon with bitter salads & sesame miso marinade

145,-

 

Pandestegt foie gras med blomme vin & ingefær / Pan fried foie gras with plum wine & ginger
145,-

 

Kammusling med citrongræs beurre blanc / Scallops with lemongrass beurre blanc
145,-

 

Tom yam suppe på citrongræs & galanga med fisk og skaldyr / Tom Yam soup based on lemongrass & galangal with mixed seafood
245,-

 

Kokossuppe med vagtel, kylling won tons, chili & koriander / Coconut soup with quail, chicken won ton, chili & coriander
145,-

 

Jordskokke og tynde skiver okse med smørret miso og ingefær / Sunchokes and beef with buttered miso and ginger
145,-

 

Okse og blomkål med kra-chai & sort peber østerssauce / Beef and cauliflower with kra-chai & black pepper oyster sauce
145,-

 

Braisseret grisebryst med kanel & allehånde- flæskesvær / Braised pork belly in 5 spiced sauce with pumpkins & pork cracklings
145,-

 

Lammeskank massaman med kartofler / Braised lamb shank in massaman curry with potatoes
245,-

 

Dessert

Banankage med kokosmælk & blød karamel / Banana cake with salted coconut ice cream & soft caramel
95,-
 

Passionsfrugtskum med klistret orangekage og vaniljeis / Passionfruit foam with sticky orange cake and vanilla ice cream
95,-
 

Luftig lime med thailandsk basilikum & salt marengs / Foamy lime with Thai basil & salted meringue
95,-

Sea Tasting Menu

Frossen rød karry med hummer, avocado & forårsløg
Frozen red curry with lobster, avocado & spring onion

 

Blæksprutte salat med løvstikke og spicy marinade
Squid salad with lovage and spicy marinade

Kammusling med citrongræs beurre blanc
Scallops with lemongrass beurre blanc

 

Okse med massaman karry og kartofler
Beef with massaman curry and potatoes

 

Banankage med kokosmælk & blød karamel
Banana cake with salted coconut ice cream & soft caramel

Wine pairing 495,-

Menu 595,-

Nyhavn 3 retter menu

Okse tataki med smørret miso
Beef tataki with buttered miso

Laks med citrongræs beurre blanc
Salmon with lemongrass beurre blanc

Passionsfrugtskum med klistret orangekage og vaniljeis
Passionfruit foam with sticky orange cake and vanilla ice cream

Wine pairing 275,-

Menu 375,-

VIN

Brut Reserve Charpentier

Cava, Brut Nature, Can Surio

Cava Rosé, Brut Nature, Can Suriol

Rosé Préstige Charpentier

2006 Charpentier

NV Jacquesson

2016 Le Petit Blanc, Languedoc

2015 Riesling Feinherb, Mosel , Weingut Meierer

2016 Bergerac Sec, Chateau Barouillet

2016 Grüner Veltliner, Kremstal, Weingut Mantlerhof

2016 Chardonnay Tyrrells Australia

2016 Riesling Krems Austria

2016 Sauvignon Blanc Sileni New Zealand

2015 ”Tête Blanche”, Sauvignon Blanc,

Les Têtes, Tourraine/Loire

hvid & bobler

orange rosé

2014 “La Jalousie”, Chenin Blanc, Domaine du

Closel, Savennières/Loire

2015 Pinot Gris, Domaine Roland Schmitt,

Alsace

2014 Riesling ”Grand Cru Altenberg de

Bergbieten”, Domaine Roland Schmitt, Alsace

2016 Gewurztraminer ”Grand Cru Kaefferkopf”,

Domaine Maurice Schoech, Alsace

2016 Chablis, Domaine Christophe & Fils,

Bourgogne

2014 Saint-Véran “Le Paradis”, Domaine Eric

Forest, Bourgogne

2013 Meursault “Les Tillets”, Domaine Antoine

Jobard, Bourgogne

2013 Saint-Aubin “1.er Cru Les Charmois

2014 Roero Arneis, Vietti, Piemonte

2016 Le Petit Rosé, Languedoc

2016 Pastel, Coteaux d’Aix en Provence, la

Realtiere

2014 Rayon du Soleil, Rosé de Loire, Domaine de

Closel

2016 Trafalgar, Languedoc, Domaine Mamaruta

2015 Belle Vignole, Fiano di Puglia, Macchiarola

2015 Fouripista Pinot Gringo, Trentino, Foradori

2014 Vitovska, Vina Cotar, Kras/Slovenien

2013 “Vino del Poggio Bianco”, Malvasia, Andrea

Cervini, Emilia-Romagna

rødvin

2016 le Petit Rouge, Languedoc

2016 Shiraz Tyrrells Hunter valley Australia

2015 Barbera Reverdito Alba Italy

2013 Merlot Cerron Spain

2016 Pinot Noir Sileni Hawkes Bay New Zealand

2015 Bajondillo, Jiménez-Landi

2014 Morellino di Scansano, Montecivoli

2016 Beaujolais, Domaine Saint Cyr

2015 ”La Chaussé Rouge”, La Grange aux Belles,

Anjou/Loire Grolleau & Cabernet France

2015 ”Garbare”, Cabernet Franc, Domaine Grosbois,

Chinon Loire

2014 Bourgogne Passetoutgrain “Cuvée Densité”,

Domaine Stéphane Magnien, Bourgogne

2014 Monthelie, Domaine Huber-Verdereau,

Bourgogne

2013 Gevrey-Chambertin “Symphonie”,

Domaine Burguet, Bourgogne

2012 Chambolle-Musigny “Vieilles Vignes”,

Stéphane Magnien, Bourgogne

2015 Cote de Brouilly, France Gonzalvez,

Beaujolais

2014 “Z”, Syrah, La Vrille et le Papillon,

Ardeche

2014 Spätburgunder, Weingut Dreissigacker,

Rheinhessen

2015 Barbera d’Alba ”Tre Vigne”, Vietti,

Piemonte

2013 Barbaresco ”Rio Sordo”, Cascina delle

Rose, Piemonte

2015 Valpolicella Classico, Viviani, Veneto

søde vine

 

2015 Sauternes, Chateau Pascuad-Villefranche

2015 Moscato d’Asti, Piemonte, Vietti

2015 Zibibbo di Pantelleria “Kabir”, Donnafugata, Sicilien

N.v. Banyuls “Reserva”Domaine La Tour Vieilles Roussillon

2013 Riesling, Auslese “Hasensprung” Weingut Dreissigacker, Rheinhessen